About us

Welcome to the web site of Liman Yachting Ltd

 

ЛиманЯхтинг е нова компания основана през 2014 година като наследница на България Лъкшъри Сървис и Вексел Яхтинг България и има натрупания през годините опит и компетентност на една от водещите фирми в яхтения бранш на Балканите. С представителството си на световните брандове Linetti ,Abacus и Rancraft от Италия и Astondoa и Faeton от Испания сме присъствали на многобройни форуми и търговски изложения както в България така и на пазарите в Турция и Румъния.

Понастоящем сме базирани в гр. Созопол , където на Марина Порт Созопол се намират офиса, сервиза и нашите яхти . Там екипът на Лиман Яхтинг ще Ви окаже пълно съдействие на всеки етап от оформяне на договора за покупко/продажба,морска застраховка, както и при регистрацията на лодката пред българската морска администрация и годишното обслужване ,така и текущите ремонти по време на експлоатация.

Разполагаме с екип професионалисти готови 24 ч. в денонощието да Ви окажат пълно съдействие при възникнали каквото и да е въпроси. Ние ценим времето на всеки клиент, затова пакетът ни от услуги включва всичко, което може да се предвиди и сме достатъчно гъвкави да реагираме на непредвидените предизвикателства, крайната ни цел е клиента да усети духа на яхтата и истинското чувство от свободата, която дава морето…

Back to top