Services

There are no traffic jams along the extra mile

WHAT CAN WE DO FOR YOU?

Понастоящем сме базирани в гр. Созопол , където на Марина Порт Созопол се намират офиса , сервиза и нашите яхти . Там екипът на Лиман Яхтинг ще Ви окаже пълно съдействие на всеки етап от оформяне на договора за покупко/продажба,морска застраховка, както и при регистрацията на лодката пред българската морска администрация и годишното обслужване ,така и текущите ремонти по време на експлоатация.

Разполагаме с екип професионалисти готови 24 ч. в денонощието да Ви окажат пълно съдействие при възникнали каквото и да е въпроси. Ние ценим времето на всеки клиент, затова пакетът ни от услуги включва всичко, което може да се предвиди и сме достатъчно гъвкави да реагираме на непредвидените предизвикателства, крайната ни цел е клиента да усети духа на яхтата и истинското чувство от свободата, която дава морето…

Ние сме млада компания, но в нашия екип има капитани и механици с над 30 годишна практика и опит. Полагане на антифоулинг Пастиране на бордове и палуби. Полиране на винтове, пера и леяри. Поправки и ремонти по корпус и кил. Центровка на валлиния , подмяна на салници и карета, ремонти на муфи. Ремонти на Z колони. Обслужване и ремонти на двигатели. Цялостно оборудване на яхти – изграждане на ел. системи – солари и ветрогенератори – противопожарно оборудване и изграждане на системи за обемно гасене. -навигационно оборудване. -спасително оборудване Доставка на лодки и яхти (деливари) по суша и вода. Застраховки на плавателни съдове и пасажери. Посредничество при покупко/продажба, регистрация на плавателни съдове и годишни прегледи пред ИАМА.

WE OFFER

  • Professional advice when buying yacht or equipment
  • high quality technical guarantee or warranty support
  • Financing assistance
  • Registration assistance
  • Motor & sailing yachts insurance
  • Motor & sailing yacht charters with reliable and skilled crew

What we can do for you

SOME OF OUR PARTNERS

Back to top