Reset Password

Your search results

Bavaria 40 Cruiser Meltemi

Ship Description

Ветроходна яхта под наем Bavaria 40 Cruiser е круизна яхта, осигуряваща просторно и удобно настаняване за няколко семейства или група до 10 възрастни. Настаняването е в 3 каюти, осигуряващи 6 постоянни легла. Основната кабина може също така да осигури допълнителни спални места, ако хората желаят да се „разпръснат“ повече. С толкова много пространство, Bavaria 40 Cruiser може да побере няколко семейства с деца, които да плават заедно; предните странични кабини разполагат с легла, които винаги са популярни сред децата. Като алтернатива тя може да бъде добра лодка за група приятели, които желаят да плават заедно.

 

BAVARIA 40 Cruiser Meltemi

Капацитет: 10 души
Цена за 1 час: 100 EUR (минимум 4 часа)
4 часа: 400 EUR [от 10 до 14 часа] или [от 14.30 до 18.30 часа]
Целодневен наем: 650 EUR (8 часа)
Уикенд наем: 1400 EUR
В цената е включено гориво и капитан.
Местоположение: Созопол

 

Ако живо се интересувате от ветроходството и искате да се насладите на това незабравимо преживяване, ние от Лиман Яхтинг можем да ви предоставим най-доброто решение за целта. Предлагаме ветроходни яхти под наем на супер цени, които можете да ангажирате съвместно с капитан. Така получавате възможност да сбъднете мечтата си за романтична разходка с любимия човек или да съберете най-близките си приятели, за да отпразнуваме рождения си ден или този на някого другиго, на когото искате да направите специална изненада.

 

Какво представлява ветроходна яхта под наем BAVARIA 40 Cruiser?

Може би до скоро сте си мислили, че екзотичните преживявания не са достъпни за вас, защото са скъпи или трудни за организиране? Забравете за това погрешно схващане, защото с Лиман Яхтинг ще имате шанса да се докоснете до тотален релакс насред вълните, но наред с това и да повишите адреналина си! Предлагаме изгодни за ветроходни лодки цени, които са луксозно оборудвани и проектирани за вашето семейно или приятелско събиране. Капацитетът ѝ е до 10 места, а освен това яхтата предлага и 3 комфортни каюти, където да се отдадете на лежерни занимания.

 

Семействата с деца ще имат на разположение шест легла, но могат да се осигурят и повече места за спане, тъй като основната кабина има капацитета да се превърне също в място за почивка. На фона на това изобилие от пространство всеки един пасажер ще се чувства отлично, докато се вози на ветроходна яхта BAVARIA 40 Cruiser. Можете да я наемете за един час, за четири часа, за един ден или за целия уикенд. Цената включва гориво и присъствието на капитан, който ще се грижи за вашата безопасност и приятно плаване.

 

За какви събития е подходящо да се наеме?

Наемането на яхта е все по-честа практика от страна на търсачите на силни усещания. Разходката с нея е несравнимо преживяване, съпроводено от луксозна обстановка и всевъзможни условия за отдих и релакс. Яхтата се наема най-често за:

 

  • разходка сред морето – ако се чудите как да прекарате пълноценно време със своето семейство и деца, ветроходна лодка BAVARIA 40 Cruiser е отличен избор, за който няма да съжалявате нито за миг;
  • романтична изненада – зарадвайте половинката си с нестандартен жест, който ще помни завинаги, наемайки ветроходна яхта BAVARIA 40 Cruiser. Тя може да бъде на ваше разположение за час или за цял уикенд, а наред с това да бъде управлявана и от опитен капитан;
  • частни партита – все по-модерно стана да се празнуват рождени дни и други специални събития като провеждането на сватбена фотосесия насред морето, а ветроходна лодка BAVARIA 40 Cruiser е идеалното решение за целта.
Лиман Яхтинг е компания базирана в град Созопол, а офисът ни можете да откриете на Марина Порт Созопол, където нашият екип от професионалисти е на ваше разположение по всяко време от денонощието.
Price Details
Price per hour: € 100
Ship Location
Address: 1 Industrialna Str
Country: Bulgaria
Ship Details
Listing ID: 2533
Rooms: 3
Bedrooms: 0
Bathrooms: 2

Availability

On the Map

€ 100 per hour
×

Book Now

Add to Favorites
Contact Owner
Share
x
€ 100 per hour