Reset Password

Your search results

Ветроходна яхта Nicole

Ship Description

Ветроходна яхта под наем Salona 45 Nicole се намира на Порт Марина Созопол и очаква своите гости за едно незабравимо морско приключение. Яхтата е с дължина 13.55 м и разполага с 3 двойни кабини и 2 тоалетни с душ.

 
Ветроходна яхта Salona 45 Nicole
Капацитет: 10 души
4 часа: 400 EUR [от 10 до 14 часа] или [от 14.30 до 18.30 часа]
Целодневен наем: 650 EUR
В цената е включено гориво и капитан.
Местоположение: Созопол
 

Страхотни емоции с ветроходна яхта под наем Nicole

Под синьото небе, над кристалните води на Черно море, Созопол стои като оазис на приключения и изживявания. За тези, които обичат морето и вятъра в косите си, няма по-добро място за наемане на ветроходна яхта и излизане на епично пътешествие из безкрайната морска шир. Това е не само спорт, но и начин на живот, който предлага страхотни емоции и незабравими моменти.

 

Емоцията на морето

След като платната се разпънат и яхтата се отдалечи от пристанището, започва истинското морско приключение. Усещането на вятъра в косите, соленият бриз и плисъка на вълните създават уникална атмосфера, която ще изпълни душата ви. Всяка морска вълна е ново предизвикателство, но и нова възможност да се любувате на приключението.

 

Залезът наблюдаван от морето е един спектакъл, който никога не губи своята магия. В тези моменти се усеща пълната свобода и хармония с природата, които само морето може да даде.

 

Незабравими Моменти

Пътешествието с ветроходна яхта под наем Nicole в Созопол е изпълнено с незабравими моменти. От скритите заливи и плажове до срещи с разнообразни морски обитатели, всяко пътуване е пълно с изненади и приключения.

 

Споделете тези моменти с приятели или семейство и ги направете още по-незабравими. Спомените от пътешествието остават завинаги и ще ви накарат да се връщате отново и отново към морето.

 

Обявен за един от най-красивите и исторически значими градове в България, Созопол и нееговото крайбрежие предлага несравнимо съчетание от природни красоти и неповторима атмосфера. Заповядайте да откриете Созопол така както никога не сте го виждали преди!
Price Details
Price per hour: € 100
Minimum no of hours: 4
Sleeping Situation
Bedroom 1
Bedroom 2
Ship Location
Address: 1 Industrialna Str
Country: Bulgaria
Ship Details
Listing ID: 2859
Rooms: 3
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Length: 13.55
BOAT TYPE: Sailing boat
Terms and Conditions
Smoking Allowed
Pets Allowed
Party Allowed
Children Allowed

Availability

On the Map

€ 100 per hour
×

Book Now

Add to Favorites
Contact Owner
Share
x
€ 100 per hour