Reset Password

Your search results

Cranchi 40 Fly Tamara

Ship Description

Не само чуждестранните туристи, но и българските граждани се възползват често от услугата „яхта под наем“. Тя е изключителна по ред причини, основната от които е възможността да се насладим красотата на Черно море отблизо, забавлявайки се и отдавайки се на пълноценна почивка. Ние от Лиман Яхтинг вярваме, че незабравимите преживявания са безценни, което определя ангажирането на яхта с капитан като една изключително добра инвестиция.
 
Cranchi 40 Fly
Капацитет: 12 души
Наем за 1 час: 200 EUR (минимум 2 часа)
4 часа: 700 EUR [от 10 до 14 часа] или [от 14.30 до 18.30 часа]
Целодневен наем: 1000 EUR
Гориво: дизел 80 литра/час
В цената не е включено горивото. В цената е включен капитан
Местоположение: Созопол
 
Защо да наемете яхта с капитан за вашето специално събитие?

При нас ще откриете страхотни предложения, от които да се възползвате за организирането на рождени дни, романтични моменти или просто за една различна семейна разходка… Предлагаме не само разнообразие от плавателни съдове, но и много конкуренти за луксозни яхти цени. Ангажирането на лодка с капитан се предпочита за:
 

сватби – отпразнувайте сключването на брак не къде да е, а на луксозна лодка! Така вашите спомени ще бъдат още по-незабравими, а забавлението на висок градус през цялото време. Наемът на лодка с капитан ще ви даде и възможност да направите уникални снимки, които ще поддържат спомена за този ден завинаги жив;
семейни разходки – ангажирането на яхти в Созопол е честа практика и от страна на семействата с деца, които искат да подарят на любимите си същества специални моменти насред Черно море;
романтични преживявания с половинката – посещението на скъп ресторант или организирането на уикенд почивка може и да са винаги добър начин да изненадаме половинката, но наемането на лодка с капитан е уникален. Обадете се на Лиман Яхтинг и си подарете романтични моменти, до които не сте се докосвали досега;
приятелски събирания – ако искате да се забавлявате в компанията на своите приятели, отдавайки се на плуване и други приятни занимания, се възползвайте от наемане на яхта в град Созопол.

Каквато и да е причината да търсите яхти под наем Созопол, в Лиман Яхтинг ще откриете най-добрите оферти. Ще ви предложим няколко неща – атрактивни цени, отлично обслужване и различни варианти от лодки с капитан, за да направите отличен избор.
 
Какво предлага яхта под наем Cranchi 40 Fly Tamara?

Яхтата може да побере до 12 души, разположението ѝ е на две нива, а цялостният облик на плавателния съд излъчва лукс и комфорт. Подходяща е за наемане от няколко семейства или от по-големи групи приятели. Можете да я ангажирате с капитан за кратко време или за повече часове, като на борда ще откриете всички необходими условия, за се насладите на пълноценно време в компанията на близките си. Ако имате интерес да я наемете, заповядайте на място в офиса ни, който се намира в Марина Порт в град Созопол, или се обадете на посочените номера.

Price Details
Price per hour: € 200
Minimum no of hours: 2
Extra options:
fuel: € 100 Per hour
Ship Location
Address: 1 Industrialna Str
Country: Bulgaria
Ship Details
Listing ID: 2535
Rooms: 2
Bedrooms: 0
Bathrooms: 2

Availability

On the Map

€ 200 per hour
×

Book Now

fuel
€ 100
Per hour

Add to Favorites
Contact Owner
Share
x
€ 200 per hour