Reset Password

Your search results

Ветроходен катамаран Агалина

Ship Description

Ветроходен катамаран АГАЛИНА е луксозна яхта, осигуряваща просторно и удобно настаняване за няколко семейства или група до 20 възрастни. Настаняването е в 3 каюти, осигуряващи 6 постоянни легла. Основната кабина може също така да осигури допълнителни спални места, ако хората желаят да се „разпръснат“ повече. С толкова много пространство, катамаран под наем АГАЛИНА може да побере няколко семейства с деца, които да плават заедно; предните странични кабини разполагат с легла, които винаги са популярни сред децата. Като алтернатива тя може да бъде добра лодка за група приятели, които желаят да плават заедно.

 
Катамаран CATANA 531 Agalina
Капацитет: 18 души
4 часа: 950 EUR [от 10 до 14 часа] или [от 14.30 до 18.30 часа]
Целодневен наем: 1500 EUR
В цената е включено гориво и капитан.
Местоположение: Созопол
 

Открийте магията на Южното черноморие с луксозният ветроходен катамаран под наем АГАЛИНА

Созопол, със своята историческа обстановка, прелестни плажове и изумителни морски панорами, е перлата на Българското черноморско крайбрежие. Но за тези, които искат да преживеят нещо по-изключително и незабравимо, наемането на катамаран може да бъде идеалното преживяване.

 

Отплаване към Приключението

Наемането на катамаран в Созопол отваря вратата към морски приключения, които не могат да се изживеят по друг начин. Плавателното преживяване започва още от момента, в който се изправите на борда на катамарана.

 

Пътешествие из Безкрайното Синьо

С плаването на катамаран в Созопол се разкрива нов свят от възможности. Можете да се потопите в синьото на Черно море и да изследвате невероятните плажове и бухти в района. От момента, в който се отдалечите от брега, до момента в който застанете на кормилото и изследвате морските простори, всяка минута е изпълнена с усещане за свобода и приключение.

 

Възможности за Развлечения

Созопол и неговото околност са пълни с възможности за разнообразни забавления по време на вашето плаване. Можете да се насладите на гмуркане в кристално чистите води на Черно море, да разгледате дивата морска природа или да се насладите на плажен пикник на един от уединените плажове в района.

 

Спомени, които ще запазите завинаги

Плаването с катамаран ще ви остави с вълнуващи спомени и впечатления, които ще запазите завинаги. Залезът на слънце отвъд хоризонта, омайващата красота на морето и усещането за свобода и приключение ще направят вашето преживяване незабравимо.

 

Наемането на катамаран под наем в Созопол е истинско пътешествие към морски приключения и незабравими спомени. С избора на това изживяване вие не само ще се потопите в красотата на Черно море, но и ще откриете свободата и радостта на плаването в открито море.
Price Details
Price per hour: € 240
Minimum no of hours: 4
Sleeping Situation
Bedroom 1
Bedroom 2
Bedroom 3
Bedroom 4
Ship Location
Address: 1 Industrialna Str
Country: Bulgaria
Ship Details
Listing ID: 2806
Rooms: 4
Bedrooms: 4
Bathrooms: 4
Length: 16
BOAT TYPE: Sailing boat
Terms and Conditions
Smoking Allowed
Pets Allowed
Party Allowed
Children Allowed

Availability

On the Map

€ 240 per hour
×

Book Now

Add to Favorites
Contact Owner
Share
x
€ 240 per hour